Woningen op Houkepoort


Op Houkepoort worden verschillende type woningen ontwikkeld en gebouwd. Deze types zijn onder te verdelen in vrijstaande woningen, tweekappers, rijwoningen, appartementen en vrije kavels. Allemaal met uitzicht direct op het water of op de prachtige, Friese natuur. De verkoop en bouw van een groot aantal woningen is inmiddels gestart. Zo zijn de vrije kavels op dit moment uitverkocht en worden de eerste bouwplannen van de toekomstige bewoners zichtbaar. De vrijstaande woningen en de rijwoningen zijn verkocht. Ook hiervan is de bouw reeds gestart en zijn de eerste woningen zelfs al opgeleverd!

De verkoop van de laatste 10 twee- onder-één-kapwoningen (type A, B, D, F en G) direct gelegen aan het water in de binnenhaven mét eigen aanlegsteiger, is dit voorjaar gestart. Hiervan zijn nog slechts een paar woningen beschikbaar. 

Meer dan 50% van de twee-onder-één-kapwoningen is verkocht. Neem nu contact op voor de allerlaatste woningen die direct aan het water liggen mét eigen aanlegsteiger. 


Donderdag 12 juli start de verkoop van een nieuwe fase twee-onder-één-kapwoningen (type Bolder en Beaufort). Deze liggen in de kom aan de binnenhaven met uitzicht op het water. De appartementen op Houkepoort zijn nog in ontwikkeling. Naar verwachting zal de verkoop hiervan dit najaar starten.