Nieuwsoverzicht

Succesvolle start verkoop!

17-01-2017

Er is veel met veel enthousiasme belangstelling getoond voor de woningen in de eerste fase van Houkepoort. Het resultaat hiervan is dat vrijwel alle woningen inmiddels onder optie zijn.

Succesvolle start verkoop eerste fase!
Nog slechts enkele woningen vrij!

Goed nieuws! Er is veel met veel enthousiasme belangstelling getoond voor de woningen in de eerste fase van de deelgebieden. Het resultaat hiervan is dat vrijwel alle woningen inmiddels onder optie zijn! Er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar. De komende dagen vinden de gesprekken plaats met de kandidaten. Het is uiteraard mogelijk dat er woningen weer beschikbaar komen. De status van elk bouwnummer kunt u vinden op de klikbare kaart van het deelgebied.

Is uw favoriete woning nog beschikbaar? 

Heeft u interesse in een woning in deze eerste fase? Neem dan snel contact op met Makelaardij Hoekstra  of Makelaardij Friesland

Zij bekijken met u de mogelijkheden.

 

De informatie over de inschrijving van de 3 vrije kavels in Deelgebied I komt volgende week beschikbaar op de website. 

Deelgebied III

De loting van de 13 vrije kavels in Deelgebied III heeft vanmiddag plaatsgevonden in het Van der Valk Hotel. Houd de website in de gaten voor de actuele status van elke kavel. Wilt u meer informatie over deze kavels? Dan kunt u contact opnemen met de heer M. Koekoek (06-46 82 49 76) of ga naar de Thuswinkel aan de Nauwe Noorder Horne 3 in Sneek. Op woensdag en donderdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 uur en 13.00 uur. Buiten deze tijden op afspraak. 

Terug naar overzicht