Nieuwsoverzicht

Houkepoort verloot startnummers voor de MAR-athon Sneek!

30-05-2017

Op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni wordt in Sneek de derde editie van de Mar-athon rond Sneek en Meer gehouden. Houkepoort is trotse sponsor van dit sportieve evenement.

Behalve de sportieve prestatie, is dit dé manier om Sneek en haar omgeving op een unieke manier te ontdekken. De wedstrijd neemt je namelijk mee langs de mooiste plekjes in deze Friese omgeving en dus ook Houkepoort! Volgens ons al reden genoeg om je hardloop- of wandelschoenen aan te trekken! En: goed nieuws! Want Houkepoort mag een aantal gewilde startnummers voor dit sportieve evenement verloten onder haar geïnteresseerden!  

Hoe je kans maakt op de startnummers? 

Op de Facebook pagina van Houkepoort hebben we een win-actie. Bekijk hieronder het aanbod en geef op Facebook aan onder het bericht waar je aan mee zou willen doen. Geef tevens aan welke maat loopshirt je draagt. Wij verloten per onderdeel 3 kaarten + loopshirt. A.s. donderdag lees je op de Facebookpagina van Houkepoort of je gewonnen hebt. Vervolgens nemen wij in een PB contact met je op voor het opvragen van je gegevens. 

Vrijdag 23 juni:
-starteiland run 7,5 km
-waterstandwandeling 10 km

Zaterdag 24 juni:
-halve marathon wandelen 21 km
-hele marathon wandelen 42 km
-halve marathon hardlopen 21 km
-halve marathon hardlopen 42 km

Kijk voor starttijden en meer informatie over de MAR-ATHON op de website
www.mar-athon.nl

Terug naar overzicht