Klik hierboven op het 3D model, sleep met je muis en ontdek Houkepoort! Klik links en er verschijnt een menu met verschillende standpunten van Houkepoort.

Makelaars

Makelaardij Hoekstra 
Westersingel 32 te Sneek 
T: 0515-430006

Makelaardij Friesland 
Martiniplein 15-A te Sneek
T: 0515-768008

Het Plan

Wooneiland Houkepoort ligt op één van de meest idyllische plekjes van Sneek. Hier woon je direct aan het water – de ideale uitvalsbasis voor je eigen boot alsmede de mooiste vaarroutes naar het Sneekermeer. Maar dat is nog niet alles!

Zo woon je om de hoek van de Grienedyk, een uitgestrekt natuurgebied waar de vele fiets- en wandelroutes je niet snel zullen vervelen. Eindeloos slingeren langs oude dijken en kleurrijke polders. En dat op enkele minuten lopen van jouw gloednieuwe woning. Wat een rijkdom! Liever in het gezellige stadscentrum van Sneek genieten van een lekkere lunch, borrel of diner? In slechts een kwartiertje fietsen kun je aanschuiven bij één van de vele cafés en restaurants. 

Maar ook op het wooneiland is het genieten geblazen. Zo zijn er vele speelweides voor de kinderen, een prachtige binnenhaven en gaat alle aandacht naar het groene karakter van Houkepoort, zodat deze perfect aansluit op de natuurrijke omgeving. Van in bloei staande iepen tot pastelkleurige bloesem – thuiskomen was nog nooit zo fijn!

Er zijn nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Neem nu contact op voor de allerlaatste woningen. 
 

Bekijk het woningaanbod